tisdag 31 december 2013

Storvreta 2013 del 1

Här kommer inlägg del ett om årets Storvreta cup. Det här inlägget handlar om första och andra dagen på båten och i Sverige. Hoppas ni gillar det!

Dag 1




Vi startade mot Helsingfors från hallen med buss på eftermiddagen och båten lämnade hamnen vid 5 tiden. På båten gjorde vi en massa roligt som nu hör till. Äta, shoppa, dansa osv. osv, Vi åkte med Viking Line Mariella.


 Dag 2









När vi kom iland i Stockholm satte vi oss på bussen och körde i ungefär en timme till Uppsala, Fyrishov där Storvretacupen hålls.

Sen blev det uppvärmning för vår match skulle snart börja. Det började bra och vi tog vår första vinst 6-1 (precis som FIN-SWE VM-finalen i ishockey!).

Sen skulle vi och äta men det blev strul och vi fick "sorligt" nog äta buffe på hotellet istället. Och vilket hotell!! :o Det var helt sjukt fint och lyxigt och jag tror nog ingen hade något att klaga på...

Sedan bar det av till nästa match. Den gick mindre bra och här blev målskillnaden åt andra hållet 1-6... Men så kan det gå! Sen hade vi hela kvällen på oss att utforska hotellet. Det var den dagen :)

//DabbeLina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar