onsdag 1 januari 2014

Storvreta 2013 del 2

Dag 3




Tredje dagen bestod av 2 matcher. Den ena var mot ett av Sveriges bästa lag och det blev en bra och jämn match som slutade 3-3. I andra matchen spelade vi om att slippa till B-finalerna men vi förlorade och på det sättet föll vi ut ur turneringen. Men mellan matcherna hann vi ha en massa fritid. Vi shoppade lite, såg på herrernas ligamatch i Fyrishov och chillade på hotellet. Det var den dagen i korthet.


Dag4







Vår vitaminvatten samling bestod av ganska många flaskor...



Eftersom vi inte hade några matcher den fjärde dagen fick vi göra lite vad vi kände för. Först tog vi det ganska lugnt på hotellet, packade ihop och åkte mot Fyrishov där vi hade tid att göra lite vad vi ville. Sen åkte bussen iväg mot Stockholm igen med en mellanlandning på Max. Sen bar det ut på havet med båten där vi showade på. Det gungade faktiskt en hel del på tillbakavägen och vi var nog några som mådde lite dåligt..
Dag5


Sista dagen vaknade vi upp i hytten, åt morgonmål och packade ihop. Sen åkte bussen tillbaka till hallen och det var dags att komma hem igen. Alla var nog ganska trötta och dom flesta slumrade till på vägen tillbaka i bussen.

Men tack för en rikitgt fin och rolig resa! Nästa år pånytt igen! :)

//DabbeLina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar