söndag 14 april 2013

Åre-resan (del 3)

Jag vet att det har varit väldigt dålig uppdatering här på bloggen nu en tid och inläggen från Åre-resan har slutat att dyka upp. Men jag tänker fortsätta och berätta om alla dagar även om det nu redan var 2 veckor sen vi kom hem, hehe :)

Dag 5 (Onsdag)


Årliga Familjekampen i Duved var en rolig upplevelse



Kakaopaus i Tegefjäll


På onsdagen var det tidig väckning för klockan 10 skulle vi vara klara och sitta i bilen. Det var nämligen den årliga FAMILJEKAMPEN i Duved. Hela familjetävlingen gick ut på att åka runt till olika stationer som var utsatta i Duved- och Tegefjällsområdet och samla poäng.
Bland grenarna fanns: Skicross, Storslalom, Hastighetsåkning, Ordjakt och Airboard. Alltsammans var jätteroligt och jag tror nog att vår familj var den bästa!! :)
Klockan två skulle alla familjer samlas nere i Duved där det var prisutdelning. Men jag tror nog att de hade räknat fel i poängen för det var inte vi som vann! Nånej :) men vi slutade på en 9:onde plats av 30 familjer så det var väl helt okej... :D
Efter en lång dag kom ännu hela gänget till oss på AfterSki :)
 
Dag 6 (Torsdag)
 
Det var ett underbart väder!

Två av mina coola kusiner ;)

 
Idag när vi vaknade var pappa redan ute i backen. Resten av oss kom ut i backen klockan 10. Ute var det ett underbart väder, nästan helt utan moln på himlen! :)
Vi njöt så gott som hela dagen i backen och åkte lite runt om i hela Åre. Senare på dagen åkte vi och kollade på kusinerna som hade skidtävling i barnbacken.
Efter en hel dag i backen gick vi i bastun och åt lite middag. På kvällen gick vi till de andras stuga och tillbringade resten av kvällen där :)
 
//DabbeLina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar