tisdag 17 juni 2014

Kenya dag 8

Denna morgon gjorde vi ett nytt försök med att åka iväg på balongfärd och det gick mycket bättre denna gång. Vi steg upp jättejättejätte tidigt för att hinna iväg före soluppgången. Då vi kom fram till startplatsen hade de redan börjat ställa i ordning. Balongen skulle fyllas med varm luft och vi fick instruktioner om hur vi skulle göra. Efter några minuter stod balongen färdig för avfärd och vi hoppade i. Balongen lyfte just då solen steg upp över savannen och jag vet inte om jag någonsin sett något så vackert! Det var helt magiskt att sakta sakta stiga upp mot himlen samtidigt som solen väckte hela nationalparken till liv. Det var bara helt sjukt awesome!!
Tråkigt nog gick allting väldigt fort och snart var det dags för oss att landa. Nere på marken väntade oss ett lyxigt champange morgonmål mitt ute i ingenstans. Att sitta och mumsa i sig en supergod frukost med utsikt över Kenyas kändaste nationalpark är inga dåliga grejor, haha!
Sen blev det dags att åka vidare. Det blev en helt otrolig gamedrive då vi fick se en massa geparder, elefanter och antiloper. Men det bästa var nog ändå alla lejon! Vi fick se säkert 10 lejon på ett avstånd mindre än 5m!
Då vi kom hem måste vi vila lite i solen med en svalkande drink. Sen blev det middag och läggdags. Nästa dag var det dags att lämna Masai Mara...




 












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar